Noorderlicht Doet XL : 1-3 juni 2017

Met veel plezier denken we terug aan de klusdag in Oude Tonge. De tulpen hebben nog een hele tijd daarna Rotterdamse huizen opgevrolijkt!

Graag kondigen we bij deze Noorderlicht Doet XL aan. Jullie zijn van harte uitgenodigd om met een groep mee te doen op één van de genoemde dagdelen, of verspreid over meerdere groepjes Noorderlichters aan te sluiten bij de projecten.

Donderdag 1 juni tot en met zaterdag 3 juni 2017 willen we Rotterdammers die dit goed kunnen gebruiken een hart onder de riem steken met aandacht en praktische hulp. De projecten zijn zowel overdag als 's avonds. Donderdag en vrijdag in de ochtend, middag en avond en zaterdag overdag. Er zijn sociale en praktische projecten die je met een groepje anderen gaat uitvoeren. De praktische projecten bestaan bijvoorbeeld uit het plaatsen van een schutting bij een oude alleenstaande vrouw, het opknappen van een tuin bij een alleenstaande eenzame man, het schilderen van een muur bij een alleenstaande moeder. Sociale projecten: wandelen met verstandelijk/fysiek beperkte mensen, pannenkoeken bakken bij dak-en thuislozen, etc. Hopelijk doe je (weer) mee en kunnen we er een succes van maken. Je kunt je opgeven door een dagdeel waarop je kunt door te geven via een reply.

We hopen op een hoop aanmeldingen zodat we veel mensen kunnen helpen!

Opgeven bij: Cora van Veelen
Projectcoördinator Stichting Present Rotterdam
06 - 17007091

cora.van.veelen@presentrotterdam.nl
www.presentrotterdam.nl
www.facebook.com/PresentRotterdam