Acties

Vanuit de Hervormde Gemeente van Oude-Tonge zijn of worden de volgende acties voor Noorderlicht gehouden:

Doorlopend:
De opbrengst van de zendingsbussen bij de uitgang van de kerk is bestemd voor Noorderlicht

2015

• Zaterdag 28 maart:  gemeenteleden kunnen zich opgeven om een dag mee te lopen in Rotterdam met 'Noorderlicht Doet' - dat is een maandelijkse dag waarin een groep zich inzet voor de wijk (een sociaal project of een klusproject). Meer info...
  • Zondag 14 juni: ds. Niels de Jong gaat voor in de ochtenddienst, er wordt op deze zondag ook een extra deurcollecte gehouden voor het werk van Mendy Vis (kerkelijk werker bij “Noorderlicht”). Na de dienst is onder het genot van een kopje koffie/limonade nog gelegenheid om elkaar te ontmoeten.
  • Zaterdag 27 juni: de jeugd van de gemeente gaat op bezoek, en helpt mee met ‘Noorderlicht Doet’.
  • Zondag 13 december: ds. Niels de Jong gaat voor in de avonddienst, deze dag is er ook weer een extra deurcollecte bestemd voor het werk van Mendy Vis. Na de dienst is onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade nog gelegenheid om elkaar te spreken in het koor van de kerk.

2016

• Zondag 28 februari: ds. Niels de Jong gaat voor in de ochtenddienst, er wordt op deze zondag ook weer een extra deurcollecte gehouden voor het werk van Mendy Vis (kerkelijk werker bij “Noorderlicht”). Na de dienst is onder het genot van een kopje koffie/limonade nog gelegenheid om elkaar te ontmoeten.
  • Zaterdag 26 maart: gemeenteleden kunnen zich weer opgeven om een dag mee te lopen in Rotterdam met 'Noorderlicht Doet' - dat is een maandelijkse dag waarin een groep zich inzet voor de wijk (een sociaal project of een klusproject). Meer info volgt.
  • Zondag 20 november: ds. Niels de Jong gaat voor in de avonddienst, deze dag is er ook weer een extra deurcollecte bestemd voor het werk van Mendy Vis. Na de dienst is onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade nog gelegenheid om elkaar te spreken in het koor van de kerk.