Wijkindeling

Oude-Tonge is verdeeld in 6 wijken, met voor elke wijk een eigen wijkouderling. Vanaf 1 januari 2020 is de verdeling als volgt:

Wijk 1
Ouderling A. (Arjen) Bevelander
Bastingstraat, Beatrixstraat, Donkereweg, Grijsoord, Heerendijk, Jupiterhof, Kesperstraat, Kolfweg, Korte Tilsedijk, Kranendijk, Magdalenadijk, Melkweg, Oudelandsedijk, Plutolaan, Slikweg, Tilsedijk, Venusstraat, Wilhelminastraat, Zonhof.

Wijk 2
Ouderling-kerkrentmeester P. (Paul) Dogterom
Capelleweg, Marshof, Molendijk, Molenstraat en Molenweg.

Wijk 3
Ouderling J.J.(Jeroen) van Nieuwaal
Blauwepanneweg, Biermansweg, Bernhardstraat, Julianastraat, Neptunuslaan,  Groeneweg, van Halenstraat, Noordlandsedijk, Tonisseweg, Uranusweg, Wegaplein en ’t Getij (Ebbe en Vloed).

Wijk 4
Ouderling H.D. (Dirk) Bouter
Crispijn, Doelenstraat, Emmastraat, Haarlemmerstraat, Handelskade, Handelsterrein, Hilstraat, Jozefdreef, Kaai, Kerkring, Kerkstraat, Lusthof, Nieuwstraat, Oostdijk, Saturnuslaan, Schoolstraat, Stoofplein, Suissedijk, Vogelenzang, Voorstraat, West-Achterweg, Zuiddijk.

Wijk 5
Ouderling-kerkrentmeester A.M. (Anton) Terwoert
Langeweg, Mercuriuslaan, Provincialeweg, Schinkelweg, Stationsweg, Tramweg, Willemstraat, Waterfront, Rijksweg 59, Grondzeilerstraat, Wiekenas, Kruiwerkhof, Koningsspilstraat en Maalkoppelsingel.

Wijk 6
Ouderling W.(Wijnand) Meijer
Arendstraat,Dabbehof, Dabbestraat, Eisenhowerlaan, Fordstraat, Henri Dunantstraat, Johnsonstraat, Kennedystraat, Lincolnplein, Mariniersweg, Marshallstraat, Rooseveltstraat, Ruijchrockstraat, Trumanstraat, Washingtonstraat , Wilsonstraat en de nieuwe wijk de Dijkgraaf.