Wijkindeling

Oude-Tonge is verdeeld in 6 wijken, met voor elke wijk een eigen wijkouderling. Vanaf 1 januari 2020 is de verdeling als volgt:

Wijk 1
Ouderling J.J. (Jeroen) van Nieuwaal
‘t Getij (Ebbe en Vloed), van Halenstraat, Jupiterhof, Marshof, Melkweg, Mercuriuslaan, Neptunuslaan, Plutolaan, Saturnuslaan, Uranusweg, Venusstraat, Wegaplein, Zonhof.

Wijk 2
Ouderling H.D. (Dirk) Bouter
Bastingstraat, Doelenstraat, Emmastraat, Haarlemmerstraat, Hilstraat, Jozefdreef, Julianastraat, Kerkring, Kerkstraat, Lusthof, Nieuwstraat, Schoolstraat, Vogelenzang, Voorstraat, West-Achterweg, Wilhelminastraat, Willemstraat.

Wijk 3
Ouderling W.(Wijnand) Meijer
Arendstraat, Beatrixstraat, Bernhardstraat, Dabbehof, Dabbestraat, Dijkgraaf, Eisenhowerlaan, Fordstraat, Grijsoord, Henri Dunantstraat, Johnsonstraat, Kennedystraat, Kesperstraat, Kaai, Kolfweg, Lincolnplein, Mariniersweg, Marshallstraat, Oostdijk, Rooseveltstraat, Ruijchrockstraat, Stoofplein, Trumanstraat, Washingtonstraat, Wilsonstraat.

Wijk 4
Vacature
Biermansweg, Blauwepanneweg, Capelleweg, Crispijn, Donkereweg, Grondzeilerstraat, Handelskade, Handelsterrein, Heerendijk, Koningsspilstraat, Korte Tilseweg, Kranendijk, Kruiwerkhof, Laantje van Battenoord (Battenoord), Langeweg, Maalkoppelsingel, Magdalenadijk, Molendijk, Molenstraat, Molenweg, Noordlandsedijk, Oudelandsedijk, Provincialeweg, Rijksweg 59, Schinkelweg, Schoolweg (Zuidzijde), Slikweg, Stationsweg, Suissendijk, Tilsedijk, Tonisseweg, Tramweg, Waterfront, Wiekenas, Zuiddijk.
Kruisweg (Achthuizen)