Aan alle kerkgaande leden en belangstellende van de Hervormde gemeente van Oude-Tonge:
INFORMATIE M.B.T. CORONAVIRUS EN ONZE GEMEENTE
Samen bidden in Aktivia
Op dinsdagavond 24 december zal de Vakantie Bijbel Club in samenwerking met de Evangelie Gemeente Flakkee een lichtjestocht organiseren op ons dorp.
Did you know? Kom erachter... In de Hervormde Kerk te Oude Tonge met medewerking van praiseband The Bridge.
Zondagochtend 1 december zal er na de dienst gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade.
Sing-in: Op 31 oktober vieren we Hervormingsdag. Inloop 19.00 uur met koffie/fris, start 19.30 uur.
Zaterdag 21 september is er opening winterwerk en organiseren we een Amerikaanse maaltijd in Diaconia.
Op zaterdag 21 september gaan we met elkaar een leuke start maken voor het nieuwe clubseizoen. In Diakonia van 10.00 tot 12.00.
Dienstenveiling tijdens de rommelmarkt op vrijdag 17 mei 2019 (met aanmeldformulier)