Vrouwenochtend

Kom ook naar de vrouwenochtenden van  Vrouwenvereniging Kerk(k)ring!

U bent allen van harte uitgenodigd om samen met ons Bijbelstudie te doen, samen te bidden, gezellig samen koffie te drinken…

We komen één maal per 4 weken op woensdagmorgen bij elkaar in Diakonia. Vanaf 9.15 uur staat de koffie of thee klaar en om 9.30 uur beginnen we. Ongeveer 11.30 uur sluiten we de ochtend af. Meestal doen we een Bijbelstudie over een Bijbelboek of persoon uit de Bijbel. We gebruiken daar de Bijbelstudie van de Hervormde Vrouw voor of een ander boekje. Dit seizoen hopen we ons te verdiepen in het boek Prediker. Het jaarthema is "Wees wijs".We gaan samen op reis door dit bijbelboek en zullen ontdekken dat de thema's ons leven binnenkomen. Wie herkent niet de vraag naar de zin van het leven, als je leven lijkt op allerlei losse puzzelstukjes.
Luisterend en meedenkend gaan we op zoek naar antwoorden.
Verder vieren we samen Kerst en Pasen en hebben we een gezellig uitje.

De eerste bijeenkomst van dit seizoen zal DV woensdagochtend 23 september plaatsvinden!

Data van de vrouwenochtenden staan op deze website in de agenda en worden bekend gemaakt via de Zaaier.

Door de corona maatregelen gelden er wel een aantal beperkingen.
Het aantal plaatsen is in Diakonia beperkt, daarom is aanmelden noodzakelijk.
Dit kan voor de eerste vrouwenochtend tot dinsdag 22 september 18.00 uur.
Aanmelden kan telefonisch of via de mail bij Gerdine.(T:641374 of E:g.kreuk@kliksafe.nl)
We houden anderhalve meter afstand, neem zelf je bijbel en pen mee,we mogen niet zingen en kom niet bij klachten.
We hopen een stukje uit te zenden van het programma tijdens de vrouwenochtenden, dus stem af op Kerkdienstgemist Oude-Tonge als u/jij niet aanwezig kunt zijn.

We hopen u/jullie  allen weer te ontmoeten, in de loop van het nieuwe seizoen in de zaal en anders digitaal.

Hartelijke groet, namens het bestuur van vrouwenvereniging Kerk(k)ring,