Vrouwenochtend

Kom ook naar de vrouwenochtenden van  Vrouwenvereniging Kerk(k)ring!

U bent allen van harte uitgenodigd om samen met ons Bijbelstudie te doen, samen te zingen, samen te bidden, gezellig samen koffie te drinken…

We komen één maal per 4 weken op woensdagmorgen bij elkaar in Diakonia. Vanaf 9.15 uur staat de koffie of thee klaar en om 9.30 uur beginnen we. Ongeveer 11.30 uur sluiten we de ochtend af. Meestal doen we een Bijbelstudie over een Bijbelboek of persoon uit de Bijbel. We gebruiken daar de Bijbelstudie van de Hervormde Vrouw voor of een ander boekje. Dit seizoen hopen we ons te verdiepen in de brieven van Paulus aan Timotheüs. Het jaarthema is Hou(d)vast! We zullen regelmatig lezen over de dwaalleer en het belang vast te staan in de bijbelse leer.
Verder vieren we samen Kerst en Pasen en hebben we een gezellig uitje.

De eerste bijeenkomst van dit seizoen zal DV woensdagochtend 18 september plaatsvinden!

Data van de vrouwenochtenden staan op deze website in de agenda en worden bekend gemaakt via de Zaaier en Koinonia.

Data voor bijeenkomsten buiten Oude-Tonge zijn:

• donderdag 26 september 2019 Bondsdag in Barneveld, thema Hou(d)vast!
    • dinsdag  28 januari 2020 themabijeenkomst in Sommelsdijk,thema Genoeg is genoeg
    • zaterdag  28 maart 2020 vrouwendag voor alle leeftijden in Giessenburg,thema Genoeg is genoeg

We hopen u allen te ontmoeten (moeders: neem de kinderen die nog niet op school zitten gerust mee) en we hopen ook dat we samen veel gezegende ochtenden mogen hebben!

Hartelijke groet, namens het bestuur van vrouwenvereniging Kerk(k)ring,

Alinde ,Gerdine en Marian