Jeugdwerk

jeugdpagina tijdens Corona

Omdat jullie nu niet naar de kerk, zondagsschool of club kunnen kan je hier allerlei filmpjes en andere leuke en mooie dingen vinden speciaal voor jullie.

Klik maar eens op onderstaande link:

DropBox link

Beste ouders en kinderen,

Jammer genoeg kunnen we als zondagsschool nu niet bij elkaar komen.
Daarom willen wij vanuit de zondagsschool leiding jullie een handreiking doen.
Om op zondagmiddag toch een bijbelverhaal te horen.
Via kerkdienstgemist.nl kunt u samen met uw kind of kinderen om 14.30 uur live luisteren naar een bijbelverhaal (wordt niet opgeslagen op kerkdienstgemist.nl, maar is live) .
Als u op de website kerkdienstgemist.nl naar de hervormde gemeente van Bleskensgraaf gaat, kunt u daar het bijbelverhaal mee luisteren. (https://kerkdienstgemist.nl/stations/150-Hervormde-Gemeente-Bleskensgraaf/events)
Dit wordt verteld door een zondagsschool juf of meester.
Ook elke werkdag om 9.00 uur kunt u hier live een bijbelverhaal horen. (wordt niet opgeslagen op kerkdienstgemist.nl, maar is live)

Vriendelijke groeten,
De leiding van de zondagsschool

Ook voor jeugd is er van alles te doen in en rondom de kerk.
Zo wordt er onderwijs uit de Bijbel gegeven en organiseren we diverse leuke en gezellige activiteiten. Ook hebben we het jeugdwerk uitgebreid met jeugdpastoraat.

Kijk maar eens rond wat er bij jou past!

Kijk ook in de agenda om te zien wanneer en waar wat is:  Agenda

Zondagsschool  ›››
Catechisatie  ›››